close
چت
آموزش تهیه كاچی چهار مغز مقوی برای ماه رمضان,

جادوی کلمات | سایت تفریحی , سرگرمی

جدید ترین مطالب
بخش بایگانی

آخرین ارسالی های انجمن وبلاگ نویسان

آموزش درست کردن كاچی چهار مغز مقوی برای ماه رمضان

 

 

مواد لازم برای كاچی چهار مغز :

 

 نبات خرد شده  دو پيمانه
 آرد  دو پيمانه
 هل ساييده  يک قاشق
عسل دو سوم پيمانه
کره 150 گرم
زعفران سایيده به ميزان لازم
گلاب يک سوم پيمانه
گل گاوزبان دم كرده يک ليوان
* چهار مغز گردو بادام پسته و فندق ريز شده يک پيمانه

 

* چهار مغز گردو بادام پسته و فندق ريز شده، نسبت فندق به بقيه مغزها نصف باشه

 

طرز تهیه كاچی چهار مغز برای افطار :

نبات را با 6 پيمانه آب و عسل را در ظرفی ريخته روی حرارت می گذاريم تا جوش بياید و نبات ها حل شود بعد در انتها زعفران و گلاب را اضافه می كنيم.

 

آرد را كمی تفت می دهيم تا خامی آن از بين برود بعد كره به دمای محيط رسيده را اضافه می كنيم و خوب آن ها را با هم يک دست می كنيم بعد پودر هل را اضافه كرده و هم زده حالا نوبت اضافه كردن شربت می شود.

 

همين طور كه با حرارت كم روی اجاق هست مرتب هم می زنيم تا خوب داخل شربت حل شود گل گاوزبان دم شده را از صافی رد می كنيم و می ريزيم داخل ظرف و هم می زنيم تا مواد كمی خودش را بگيرد حالا مغزها را اضافه می كنيم و هم می زنيم تا به روغن بيفتد.

 

مطالب مرتبط

رپورتاژ آگهی

دانلود نمونه سوالات تستی و تشریحی آیین نامه راهنمایی و رانندگی+جزوات سیستم همکاری در فروش سبزگستر

خرید فروشگاه مسبی

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی