close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه سس طلایی مخصوص گوشت های سفید,

جادوی کلمات | سایت تفریحی , سرگرمی

جدید ترین مطالب
بخش بایگانی

آخرین ارسالی های انجمن وبلاگ نویسان

طرز تهیه سس طلایی / مخصوص گوشت های سفید

طعم خوبی را با این سس تجربه کنید. از این سس برای سرو انواع گوشت های دریایی و مرغ می توان استفاده کرد.

مواد لازم :

آب مرغ تقریبا غلیظ      ۲ فنجان
 زرده تخم مرغ      ۲ عدد
 آرد      ۲ قاشق سوپ خوری
 آبلیمو      نصف استکان
 کره     ۵۰ گرم
زعفران ساییده و حل شده     ۱ قاشق سوپ خوری
شکر     ۱ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل     به مقدار دلخواه

 

● طرز تهیه سس طلایی مخصوص گوشت های سفید :

۱) برای درست کردن این سس خوشمزه ابتدا کره را با آرد کمی تفت داده ،آب مرغ را کم کم به آن اضافه می کنیم تا سس کمی غلیظ شود .
۲) سپس زعفران آب کرده ، آبلیمو ،نمک وفلفل را هم اضافه می کنیم .
۳) در این مرحله زرده تخم مرغ ها را با شکر خوب به هم می زنیم و شعله اجاق گاز را کم می کنیم و زرده اه را به آن اضافه می کنیم .
۴) مواد را کمی به هم زده تا گلوله گلوله نشود و ظرف را از روی حرارت بر می داریم .

 

سایت جادوی کلمات - بخش آشپزی

مطالب مرتبط

رپورتاژ آگهی

دانلود نمونه سوالات تستی و تشریحی آیین نامه راهنمایی و رانندگی+جزوات سیستم همکاری در فروش سبزگستر

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی