آخرین ارسال های انجمن دوست داشتنی ها

کمی طاقت داشته باشید...
عنوانپاسخبازدیدتوسط
025maryam1000
023maryam1000
022komeil1002
034narges23
033narges23
027narges23
030narges23
036narges23

آموزش درست کردن خورش فسنجان - تمرین آشپزی

آموزش درست کردن خورش فسنجان - تمرین آشپزی

آموزش تهیه خورش فسنجان را یاد بگیریم

 

به می تواند در خورش فسنجان طعم بسیار عالی ایجاد کند,پس ما در این آموزش به آن می پردازیم تا یک خورش خوشمزه و عالی درست کنیم. خورش فسنجان با به از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این خورش را می توان به روش های مختلف تهیه کرد.

 

می توانید از انواع گوشت ها مانند مرغ، گوشت قلقلی و یا اردک استفاده کنید. یکی از این روش ها استفاده از به در این خورش است.

 

مواد لازم:

پیاز ۱ عدد
گردو ۵۰۰ گرم
مرغ ۴ تکه
رب انار ۴ قاشق غذاخوری
به ۱ عدد
نمک به میزان لازم
ادویه به میزان لازم
آموزش تهیه خورش فسنجان را یاد بگیریم

 

طرز تهیه:

1. در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز و گردو را در آن تفت دهید. ۲ لیوان آب در آن بریزید و بگذارید برای۱۲۰ دقیقه بپزد.

 

2. در این میان، در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید و مرغ را در آن تفت دهید.

 

3. مرغ را به همراه رب انار به ترکیب گردو و پیاز اضافه کنید وبگذارید تا غذا جا بیافتد.

 

4. در نهایت به، نمک و ادویه های دلخواهتان را اضافه کنید و۳۰ دقیقه دیگر بپزید.

 

نکاتی در مورد تهیه ی خورش فسنجان با به:

1- پیاز را ریز خرد کنید.

2- گردو را چرخ کنید.

3- پوست به ها را جدا کنید و آن را ورقه ورقه کنید.

 

http://jadoykalamat.ir


برچسب ها : , , , , , , , , , , , , , ,
محبوب کن - فیس نما

مطالب مرتبط

تبلیغات

لطفا برای حمایت از ما بر روی تبلیغ زیر یک بار کلیک کنید دانلود نمونه سوالات تستی و تشریحی آیین نامه راهنمایی و رانندگی+جزوات سیستم همکاری در فروش سبزگستر

بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی