close
رزرو هتل
آموزش درست کردن نان محلی شمالی ,

جادوی کلمات | سایت تفریحی , سرگرمی

جدید ترین مطالب
بخش بایگانی

آخرین ارسالی های انجمن

آموزش پخت نان محلی شمالی

نان محلی که در مال پخت می شود حتما ارزش امتحان کردن را دارد و برای همین منظور ما طرز پخت آن را به شما آموزش می دهیم. هر چقدر هم که تنوع به خرج دهیم و بخواهیم غذاها و شیرینی های جدید درست کنیم، باز هم هیچ چیزی جای شیرینی و غذاهای سنتی را نمی گیرد. در این مطلب هم تصمیم گرفته ایم طرز تهیه نان محلی و سنتی شمالی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم:

مایه خمیر ترش 1 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
روغن مایع نصف لیوان
ماست چکیده نصف لیوان
شکر نصف لیوان
زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
آرد 2کیلو
شیر نصف لیوان
آب ولرم نصف لیوان

آموزش پخت نان محلی شمالی

طرز تهیه:

1-ابتدا آرد و بیکینگ پودر و مقدار خیلی کم نمک (نصف قاشق چایخوری) را 4 تا 5 بار الک کرده و در یک ظرف می ریزیم.

 

2-و بعد آرد را در اطراف ظرف کنار می گذاریم و و سط آن را گود می کنیم و یکی یکی مواد را به آن اضافه می کنیم.

 

3-تخم مرغ ،زنجبیل ، مایه خمیر ترش ،‌ شیر ،‌ ماست چکیده ،‌ آب ولرم ،‌ روغن مایع ، شکر را اضافه می کنیم با همزن حدود 8 تا 10 دقیقه مواد وسط را خوب هم می زنیم.

 

4-و بعد آردی که دور ظرف قرار داشت را کم کم به مواد اضافه کرده و هم می زنیم.

 

5-و بعد مواد را با دست 10 تا 15دقیقه ورز می دهیم و اگر احساس گرده اید خمیر سفت است مقداری آب ولرم یا روغن اضافه می کنیم تا خمیر به این حالت شود.

 

6-خمیر باید به حالت نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد.

 

7-ظرف خمیر را داخل مشمای پلاستیکی قرار می دهیم روی آن را پارچه تمیز قرار می دهیم و 4 تا 5 ساعت خمیر را در محیط آشپزخانه قرار می دهیم که خمیر ور بیاد. (برای ور آمدن خمیر را در جایی که خیلی سرد یا خیلی گرم نباشدقرار دهید)

 

8-موقع پخت کلوچه مقداری خیلی کم جوش شیرین (یک چهارم قاشق چای خوری) و کمی روغن (نصف قاشق چایخوری) را با هم مخلوط می کنیم و زیر و روی خمیر میزنیم و بعد 10 دقیقه با دست خمیر را ورز می دهیم.

 

9-مقداری کمی روغن به سینی فر می زنیم و خمیر را به اندازه یه نارنگی برمی داریم و خمیر را داخل سینی فر پهن می کنیم.

 

10-در یک ظرف یک عدد زرده تخم مرغ و به مقدار خیلی کم روغن مایع (2 تا 3 قطره) را با هم مخلوط می کنیم و با برس روی کلوچه ها می زنیم.

 

11-و مقداری کنجد و سیاه دانه روی آن ها می پاشیم و در حرارت 180 یا 170 درجه برقی یا توستر زیر و رو را روشن می کنیم و 20 دقیقه می گذاریم که بپزد.

 

http://jadoykalamat.ir

مطالب مرتبط

رپورتاژ آگهی

دانلود نمونه سوالات تستی و تشریحی آیین نامه راهنمایی و رانندگی+جزوات سیستم همکاری در فروش سبزگستر

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی