دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

عضویت ورود تالار آرشیو نقشه سایت خانه بذر تبلیغات آگهی تماس با ما
فصل دوم برنامه محفل ماه مبارک رمضان 1403
« تمام کلیپ برنامه محفل 1403

تهیه این خورش خوشمزه به صورتی دیگر !

این خورش سنتی را یه جور دیگه برای افطار آماده کنید

اگرچه معمولا خورش قيمه‌هاي رايج، تركيبي است از گوشت، لپه و ليموعماني ولي با اضافه كردن سبزيجات ديگري مانند بادمجان، كدو، باميه و كنگر همراه با همين مواد هم انواع و اقسام قيمه را مي‌پزند كه هركدام طعم و مزه خاصي داشته و با قيمه‌هاي معمولي متفاوت است

 

 

این خورش سنتی را یه جور دیگه  برای افطار آماده کنید

روش تهیه رولت موزی، لذیذ و پرانرژی ویژه سحری

طرز تهیه رولت موزی، لذیذ و پرانرژی ویژه سحری

آرد گندم 150 گرم کره به مقداری که آردتون تبدیل به خمیر بشه زیاد نه! شکر 100 گرم زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری گلاب 1 لیوان یه دونه هم موز حلوای موزساده و پرانرژی برای سفره افطار

 

 

طرز تهیه رولت موزی، لذیذ و پرانرژی ویژه سحری

راز خوشمزه شدن فلافل‌های حاضری چیست؟

راز خوشمزه شدن فلافل‌های حاضری چیست؟

فلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویه‌جات است. این غذا در خاورمیانه و به‌ویژه بیروت و دمشق و بغداد زیاد استفاده می‌شود.

۶ نکته که فلافل خانگی را مانند فلافل‌های حاضری می‌کند

برای تهیه فلافل معمولا از نخود، عدس، ماش، سیب‌زمینی و بادمجان استفاده می‌شود.

_ بهترین ادویه این غذا زیره است. شما می‌توانید از زیره سبز یا سیاه استفاده کنید. درصورت تمایل کمی نعناع خشک اضافه کنید.

_ هنگام چرخ کردن نخودها، بهتر است مایه زیاد شل نباشد؛ زیرا باعث باز شدن فلافل می‌شود و اندازه دانه‌ها باید کمی درشت‌تر از اندازه شکر باشد.

_ اگر مطمئن نیستید فلافل هنگام پخت از هم نمی‌پاشد به مایه آن تخم مرغ اضافه کنید.

_ چاشنی فلافل ترشی انبه یا بادمجان است.

_ هنگام سرخ کردن فلافل از داغ بودن ظرف و روغن مطمئن باشید.

منبع: khorasannews.com

http://jadoykalamat.ir

چطوری جون دل :)

هر موضوعی که میخواهید رو در این قسمت بنویس مانند : پروفایل , آشپزی و...

تمام حقوق مطالب سایت برای مجله جادوی کلمات محفوظ میباشد