- نویسنده : مدیر
- بازدید : 761 مشاهده
- دسته بندی : کدبانو , آشپزی و شیرینی پزی ,
طرز تهیه چیکن استروگانف
چیکن استروگانف
این غذا باید همراه یه غذای نشاسته دار مثل برنج،سیب زمینی و یا پاستا سرو بشه.
معمولا در ایران با سیب زمینی خلالی سرو میشه و تنها تفاوتش تو اینه که بجای اینکه چیکن استروگانف رو روی پاستا آبکش شده سرو کنید؛ دورتا دور ظرف سیب زمینی خلالی میریزید.
مواد لازم :
سینه مرغ 2 عدد
قارچ ورقه ای خرد شده 300 گرم
پیاز باریک خرد شده یک عدد
سیر ریز خرد شده یک حبه
کره 40 گرم
آرد 40 گرم
عصاره گوشت سه چهارم پیمانه
خامه یا خامه ترش سه چهارم پیمانه
نمک و فلفل
پاستا آبکش شده 250 گرم
طرز تهیه:
سینه مرغ روا به صورت خلالی خرد کنید و همراه روغن داخل تابه سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای در بیاد.
گوشت سرخ شده رو تو ظرفی بذارید و تو همون تابه کره رو آب کنید و آرد رو تو کره تفت بدید، بعد پیاز سرخ شده و قارچ رو اضافه کنید و هر کدوم رو چند دقیقه روی شعله ملایم تفت بدید و مرتب مواد رو هم بزنید.
بعد عصاره گوشت رو اضافه کنید و زمانی که جوش اومد زیر شعله رو کم کنید و سینه مرغ رو به مخلوط اضافه کنید و صبر کنید تا دوباره جوش بیاد و بذارید حدود 15 تا 20 دقیقه بجوشه ، نمک و فلفل رو اضافه کنید.
خامه رو اضافه کنید و هم بزنید تا فقط داغ بشه ولی نذارید خامه بجوشه و در آخر خوراک گوشت رو بر روی پاستا یا نودل آماده سرو کنید.
میتونید در صورت تمایل از یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید.