close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه قلیه بادمجان گیلانی,آموزش طرز تهیه قلیه بادمجان گیلانی,را

جادوی کلمات | سایت تفریحی , سرگرمی

جدید ترین مطالب
بخش بایگانی

آخرین ارسالی های انجمن وبلاگ نویسان

طرز تهیه قلیه بادمجان - گیلانی

سه شنبه 23 ارديبهشت 1393

طرز تهیه قلیه بادمجان

 


مناسب برای : مهمانی خانوادگی

محلی : گیلان
آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 30 دقیقه

در ادامه با ما همراه شوید »»»

طرز تهیه قلیه بادمجان

 

 


مناسب برای : مهمانی خانوادگی

محلی : گیلان
آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 30 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه قلیه بادمجان برای 4 نفر :

 بادمجان متوسط 4 عدد
 مغز گردو چرخ شده 3 قاشق غذا خوری
 پیاز رنده درشت شده تفت داده  2 عدد
 رب انار 2 قاشق غذا خوری
 نمک و فلفل به میزان لازم
 کره یا روغن حیوانی 2 قاشق غذا خوری
 ریحان چرخ شده 1 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی  6 عدد
 دارچین  1/2 قاشق چای خوری

 

ریحان چرخ شده (ریحان محلی که تو منطقه شمال ایران هست،اگر نبود همون ریحان سبز بریزید. )

طرز تهیه قلیه بادمجان :
بادمجان ها را پوست کنده، خرد کرده و بعد نمک می ریزیم روی آن و با مقداری آب می گذاریم ۱ ساعت بماند، تا آب سیاهی که دارد از خودش پس داده شود ،در غیر این صورت خورشتمان خوش رنگ در نمی آید.

بعد ۱ ساعت بادمجان ها را آبکش کرده و شسته و می گذاریم داخل قابلمه و با ۴ لیوان آب و زردچوبه، کمی نمک تا خوب بپزد. آنقدر باید بپزد تا خوب له شود .
بعد گوجه فرنگی ها را پوست کنده و خرد کرده به آن اضافه می کنیم .


پیاز، مغز گردو، و رب انار و کره را اضافه کرده و خوب هم می زنیم و می گذاریم تا خورشت خوب بپزد و جا بیفتد. زمانی که دارد میپزد باید مرتب هم بزنیم چون زود ته می گیرد.

آنقدر باید بپزد تا مثل میرزا قاسمی شود . وقتی خورشت جا افتاد. ریحان و دارچین را هم به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.

مطالب مرتبط

رپورتاژ آگهی

دانلود نمونه سوالات تستی و تشریحی آیین نامه راهنمایی و رانندگی+جزوات سیستم همکاری در فروش سبزگستر

خرید فروشگاه مسبی

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی