close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه شیرینی مربایی,آموزش طرز تهیه شیرینی مربایی

جادوی کلمات | سایت تفریحی , سرگرمی

جدید ترین مطالب
بخش بایگانی

آخرین ارسالی های انجمن وبلاگ نویسان

طرز تهیه شیرینی مربایی

چهارشنبه 31 ارديبهشت 1393

طرز تهیه شیرینی مربایی

 

 

 

در ادامه با ما همراه شوید »»»»

طرز تهیه شیرینی مربایی

شیرینی مربایی

مواد لازم برای تهیه شیرینی مربایی

  • کره ۱ پیمانه (۲۳۰ گرم)
  • شکر دانه ریز ۲/۳ پیمانه
  • وانیل ۱ ق چ
  • عصاره بادام ۱ ق چ (در صورت تمایل)
  • آرد سفید ۲ و ۱/۳ پیمانه
  • مارمالاد دلخواه (تمشک)

مواد لعاب روی شیرینی (در صورت تمایل)

  • یک پیمانه شکر (۱۲۰)
  • ۴ ق غ شیر یا خامه (۵۰ گرم)

1

طرز تهیه شیرینی مربایی

این خمیر خیلی ساده و آسونه. قبل از هرچیز باید کره نرم شده باشه. بعد با همزن حدود یک دقیقه کره رو بزنید تا یکدست بشه. بعد شکر رو اضافه کنید و سه چهار دقیقه دیگه بزنید تا شکر و کره کاملا مخلوط و پفی بشن. حالا وانیل و عصاره بادام رو اضافه میکنیم و باز یک دقیقه ای میزنیم. بعد همزن رو خاموش کنید و آرد رو که از قبل الک کردید کم کم اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید. سعی کنید خمیر رو با دست ورز ندید. بعد از اینکه خمیرتون آماده شد در سلیفون یا پلاستیکی بذارید توی یخچال تا یکی دو ساعت استراحت کنه.

بعد هم بیاریدش بیرون و گلولش کنید و وسطش رو با انگشتتون گود کنید و بذارید توی فر در دمای ۱۷۰ درجه تا آروم آرو بپزه. پختش هم یک ربع طول میکشه.


بعد که شیرینی روو بیرون آوردید بذارید خنک شه. بعد هم مارمالادتون رو با یک قاشق مرابا خوری بریزید روی شیرینی هاتون.

برای لعاب هم مخلوطی که گفتم رو دو سه دقیقه بذارید روی حرارت و هم بزنید. وقتی که شکر حل شد بذارید کنار تا خنک شه. بعد هم برای روی شیرینی ها استفاده کنید.

نوش جان 

 

 

 

منبع

مجله جادوی کلمات

 

مطالب مرتبط

رپورتاژ آگهی

دانلود نمونه سوالات تستی و تشریحی آیین نامه راهنمایی و رانندگی+جزوات سیستم همکاری در فروش سبزگستر

خرید فروشگاه مسبی

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی