close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کباب چوبی با سس ترش

جادوی کلمات | سایت تفریحی , سرگرمی

جدید ترین مطالب
بخش بایگانی

آخرین ارسالی های انجمن وبلاگ نویسان

طرز تهیه کباب چوبی با سس ترش

یکشنبه 19 مرداد 1393

کباب چوبی با سس ترش

گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، جعفری، رب گوجه فرنگی، ادویه کاری، نمک و فلفل قرمز را در ظرفی مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند. مایع آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد

+ در ادامه با ما باشید »»»

کباب چوبی با سس ترش

گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، جعفری، رب گوجه فرنگی، ادویه کاری، نمک و فلفل قرمز را در ظرفی مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند. مایع آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد

کباب چوبی با سس ترش

مواد لازم:

· گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله)- 500 گرم

· پیاز (رنده و آب گرفته شده)- 1 عدد

· سیر (کوبیده شده)- 1 حبه

· جعفری تازه (ریز خرد شده)- 50 گرم

· رب گوجه فرنگی- 1 قاشق چای خوری

· ادویه کاری (پودر شده)- 2/1 قاشق چای خوری

· نمک و فلفل قرمز (پودر شده)- به مقدار لازم

· روغن مایع- به مقدار لازم

· سس ترش- طبق دستور داده شده

طرز تهیه:

لحظه نما:1-گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، جعفری، رب گوجه فرنگی، ادویه کاری، نمک و فلفل قرمز را در ظرفی مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند. مایع آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد؛

2-پس از این مدت، کف دست تان را با مقداری آب خیس کرده، از مایع آماده شده برداشته و به شکل لوله فرم دهید، سپس سیخ چوبی را در کباب فرو کرده و با دست فشار دهید تا گوشت کاملا به سیخ چوبی بچسبد؛ تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید؛

3-کباب ها را از هر طرف در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید، یا می توانید آن ها را روی کباب پز ابتدا با حرارت بالا سپس با حرارت ملایم کباب کنید، سپس آن ها را در قابلمه ای قرار داده، سس ترش آماده شده را روی کباب ها ریخته و بگذارید به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند تا مزه سس کاملا به خورد کباب ها بروند. پس از این مدت، کباب چوبی با سس ترش آماده است تا سرو کنید.

(سس ترش)

· تمرهندی- 150 گرم

· آرد (الک شده)- 1 قاشق سوپ خوری

· کره (ذوب شده)- 30 گرم

· شیره افرا- 2 قاشق چای خوری

· پول بیبر- 1 قاشق چای خوری

پول بیبر نوعی فلفل مخصوص کشور ترکیه است که می توانید آن را از فروشگاه های بزرگ تهیه کنید.

لحظه نما:تمرهندی را در 125 میلی لیتر آب جوش خیس کنید، سپس در صافی بریزید و با فشار پشت قاشق، هسته و پوسته را جدا و عصاره آن را از صافی رد کنید. آرد را در تابه ای حاوی کره تف دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس عصاره تمرهندی، شیره افرا و پول بیبر را به آن افزوده و هم بزنید تا سس یک دستی حاصل شود.

در صورت عدم دسترسی به شیره افرا و پول بیبر، می توانید به ترتیب از عسل و مخلوطی از پاپریکا و فلفل قرمز استفاده کنید.

مطالب مرتبط

رپورتاژ آگهی

دانلود نمونه سوالات تستی و تشریحی آیین نامه راهنمایی و رانندگی+جزوات سیستم همکاری در فروش سبزگستر

خرید فروشگاه مسبی

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی