شنبه 22 اردیبهشت 1403

عضویت ورود تالار آرشیو نقشه سایت خانه بذر تبلیغات آگهی تماس با ما

خوش آمدید

به جادوی کلمات ؛ سایت سرگرمی تفریحی خوش آمدید

از خانه بذر | بانک بذرهای کمیاب دیدن فرمائید

(کل 0 توسط 0 نفر)

کباب چوبی با سس ترش

گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، جعفری، رب گوجه فرنگی، ادویه کاری، نمک و فلفل قرمز را در ظرفی مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند. مایع آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد

کباب چوبی با سس ترش

مواد لازم:

· گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله)- 500 گرم

· پیاز (رنده و آب گرفته شده)- 1 عدد

· سیر (کوبیده شده)- 1 حبه

· جعفری تازه (ریز خرد شده)- 50 گرم

· رب گوجه فرنگی- 1 قاشق چای خوری

· ادویه کاری (پودر شده)- 2/1 قاشق چای خوری

· نمک و فلفل قرمز (پودر شده)- به مقدار لازم

· روغن مایع- به مقدار لازم

· سس ترش- طبق دستور داده شده

طرز تهیه:

لحظه نما:1-گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، جعفری، رب گوجه فرنگی، ادویه کاری، نمک و فلفل قرمز را در ظرفی مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند. مایع آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد؛

2-پس از این مدت، کف دست تان را با مقداری آب خیس کرده، از مایع آماده شده برداشته و به شکل لوله فرم دهید، سپس سیخ چوبی را در کباب فرو کرده و با دست فشار دهید تا گوشت کاملا به سیخ چوبی بچسبد؛ تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید؛

3-کباب ها را از هر طرف در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید، یا می توانید آن ها را روی کباب پز ابتدا با حرارت بالا سپس با حرارت ملایم کباب کنید، سپس آن ها را در قابلمه ای قرار داده، سس ترش آماده شده را روی کباب ها ریخته و بگذارید به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند تا مزه سس کاملا به خورد کباب ها بروند. پس از این مدت، کباب چوبی با سس ترش آماده است تا سرو کنید.

(سس ترش)

· تمرهندی- 150 گرم

· آرد (الک شده)- 1 قاشق سوپ خوری

· کره (ذوب شده)- 30 گرم

· شیره افرا- 2 قاشق چای خوری

· پول بیبر- 1 قاشق چای خوری

پول بیبر نوعی فلفل مخصوص کشور ترکیه است که می توانید آن را از فروشگاه های بزرگ تهیه کنید.

لحظه نما:تمرهندی را در 125 میلی لیتر آب جوش خیس کنید، سپس در صافی بریزید و با فشار پشت قاشق، هسته و پوسته را جدا و عصاره آن را از صافی رد کنید. آرد را در تابه ای حاوی کره تف دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس عصاره تمرهندی، شیره افرا و پول بیبر را به آن افزوده و هم بزنید تا سس یک دستی حاصل شود.

در صورت عدم دسترسی به شیره افرا و پول بیبر، می توانید به ترتیب از عسل و مخلوطی از پاپریکا و فلفل قرمز استفاده کنید.

مطالب مرتبط

نظرات ارسال شده

کد امنیتی رفرش

چطوری جون دل :)

هر موضوعی که میخواهید رو در این قسمت بنویس مانند : پروفایل , آشپزی و...

تمام حقوق مطالب سایت برای مجله جادوی کلمات محفوظ میباشد