close
تبلیغات در اینترنت
شیرینی پزی,خامه فرم گرفته برای تزیین کیک و دسر, تزیین کیک دسر,تزئینات

جادوی کلمات | سایت تفریحی , سرگرمی

جدید ترین مطالب
بخش بایگانی

آخرین ارسالی های انجمن وبلاگ نویسان

خامه فرم گرفته برای تزیین کیک و دسر

 

شیرینی پزی - انواع خامه - طرز تهیه خامه فرم گرفته
 
فرم گرفتن خامه حالتی است که به وسیله زدن خامه در آن باید به وجود بیاید تا برای مالیدن بر روی کیک ها و شیرینی ها و تزیین کرم و ژله ها آماده شود...

تزیین کیک و دسر,تزیین کیک دسر,تزئینات کیک و دسر,[categoriy]

ادامه مطلب

خامه فرم گرفته برای تزیین کیک و دسر

 

شیرینی پزی - انواع خامه - طرز تهیه خامه فرم گرفته
 
فرم گرفتن خامه حالتی است که به وسیله زدن خامه در آن باید به وجود بیاید تا برای مالیدن بر روی کیک ها و شیرینی ها و تزیین کرم و ژله ها آماده شود...

تزیین کیک و دسر,تزیین کیک دسر,تزئینات کیک و دسر,[categoriy]

تزیین کیک و دسر,تزیین کیک دسر,تزئینات کیک و دسر,انواع تزیین کیک و دسر,تزیین کیک با دسر,تزیین کیک تولد,تزیین کیک خانگی,تزیین کیک با ژله,تزیین کیک تولد خانگی,تزیین کیک شکلاتی,تزیین کیک اسفنجی,تزیین کیک مرغ,تزیین کیک با فوندانت,تزیین کیک با شکلات,تزیین کیک در خانه,طرز تهیه انواع کرم برای شیرینی

مواد لازم :
▪ خامه ۱۰۰ گرم
▪ پودر قند ۲ قاشق غذا خوری
▪ وانیل ۸/۱ قاشق غذا خوری


طرز تهیه :
فرم گرفتن خامه حالتی است که به وسیله زدن خامه در آن باید به وجود بیاید تا برای مالیدن بر روی کیک ها و شیرینی ها و تزیین کرم و ژله ها آماده شود به این طریق که برای هر ۱۰۰ گرم خامه ۲ قاشق غذا خوری پودرقند اضافه کرده و ۸/۱ قاشق چای خوری وانیل نیاز داریم بعد از این که پودر قند و خامه و وانیل را مخلوط کردیم آن را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً خامه یخ بزند سپس زمانی که خواستید آن را استفاده کنید نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا خامه نرم شود سپس آن را با همزن برقی بزنید تا فرم مورد نظر به دست بیاید. در صورتیکه درصد چربی خامه شما زیاد بود یعنی بالای ۵۰ درصد چربی داشت باید در ازای هر ۲۵۰ گرم خامه پر چرب مقدار ۵۰ تا ۱۰۰ گرم خامه کم چرب اضافه کنید تا خامه پر چرب تبدیل به کره نشود. خامه را دور کند همزن به صورت دورانی آهسته بزنید تا خامه کاملاً پوک و سبک شود. نکته خیلی مهم سرد بودن خامه است که باید حتماً خامه ای را که می خواهید بزنید برای استفاده از قبل آن را منجمد نمایید 

ویرایش و تلخیص:آکاایران

مواد لازم :
▪ خامه ۱۰۰ گرم
▪ پودر قند ۲ قاشق غذا خوری
▪ وانیل ۸/۱ قاشق غذا خوری


طرز تهیه :
فرم گرفتن خامه حالتی است که به وسیله زدن خامه در آن باید به وجود بیاید تا برای مالیدن بر روی کیک ها و شیرینی ها و تزیین کرم و ژله ها آماده شود به این طریق که برای هر ۱۰۰ گرم خامه ۲ قاشق غذا خوری پودرقند اضافه کرده و ۸/۱ قاشق چای خوری وانیل نیاز داریم بعد از این که پودر قند و خامه و وانیل را مخلوط کردیم آن را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً خامه یخ بزند سپس زمانی که خواستید آن را استفاده کنید نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا خامه نرم شود سپس آن را با همزن برقی بزنید تا فرم مورد نظر به دست بیاید. در صورتیکه درصد چربی خامه شما زیاد بود یعنی بالای ۵۰ درصد چربی داشت باید در ازای هر ۲۵۰ گرم خامه پر چرب مقدار ۵۰ تا ۱۰۰ گرم خامه کم چرب اضافه کنید تا خامه پر چرب تبدیل به کره نشود. خامه را دور کند همزن به صورت دورانی آهسته بزنید تا خامه کاملاً پوک و سبک شود. نکته خیلی مهم سرد بودن خامه است که باید حتماً خامه ای را که می خواهید بزنید برای استفاده از قبل آن را منجمد نمایید 

ویرایش و تلخیص:آکاایران


برچسب ها:

 

. . . . . . .

تزیین کیک دسر,تزئینات کیک و دسر, انواع تزیین کیک و دسر, تزیین کیک با دسر, تزیین کیک خانگی,  تزیین کیک با ژله, طرز تهیه انواع کرم برای شیرینی,  تزیین کیک در خانه, تزیین کیک شکلاتی, تزیین کیک تولد, تزیین کیک اسفنجی,تزیین کیک با فوندانت, تزیین کیک مرغ, تزیین کیک با شکلات, تزیین کیک تولد خانگی,           

. . . . . . . .

 

 

 

منبع:

http://shirinipaz.akairan.com/shirinipazi/cream1/17818.html

http://jadoykalamat.ir

مطالب مرتبط

رپورتاژ آگهی

دانلود نمونه سوالات تستی و تشریحی آیین نامه راهنمایی و رانندگی+جزوات سیستم همکاری در فروش سبزگستر

خرید فروشگاه مسبی

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی