close
تبلیغات در اینترنت
خواص زغال اخته,زغال اخته,زغال اخته شیرین,زغال اخته وحشی,حفظ عملکرد مغز

جادوی کلمات | سایت تفریحی , سرگرمی

جدید ترین مطالب
بخش بایگانی

آخرین ارسالی های انجمن وبلاگ نویسان

10 خواص اثبات شده زغال اخته

خواص زغال اخته,زغال اخته,زغال اخته شیرین,زغال اخته وحشی,حفظ عملکرد مغز ,مواد درون زغال اخته

زغال اخته شیرین، مغذی و محبوب است. اغلب برچسب ( غذای فوق العاده ) دارد آنها کالری پایین دارند و بطور باور نکردنی برای سلامت شما خوب است. یک فنجان زغال اخته تازه، حاوی 84 کالری، 0 گرم کلسترول، 1.1 گرم پروتئین، 0.49 گرم چربی، 21 گرم کربوهیدرات و 3.6 گرم فیبر غذایی ( 14درصد از نیاز روزانه ) است.

آنتوسیانین ها که مسئول رنگ زغال اخته هستند فواید سلامتی بسیاری نسبت به سایر میوه ها دارند.

ادامه مطلب

10 خواص اثبات شده زغال اخته

خواص زغال اخته,زغال اخته,زغال اخته شیرین,زغال اخته وحشی,حفظ عملکرد مغز ,مواد درون زغال اخته

زغال اخته شیرین، مغذی و محبوب است. اغلب برچسب ( غذای فوق العاده ) دارد آنها کالری پایین دارند و بطور باور نکردنی برای سلامت شما خوب است. یک فنجان زغال اخته تازه، حاوی 84 کالری، 0 گرم کلسترول، 1.1 گرم پروتئین، 0.49 گرم چربی، 21 گرم کربوهیدرات و 3.6 گرم فیبر غذایی ( 14درصد از نیاز روزانه ) است.

آنتوسیانین ها که مسئول رنگ زغال اخته هستند فواید سلامتی بسیاری نسبت به سایر میوه ها دارند. در هر فنجان زغال اخته 24٪ از نیاز روزانه ویتامین سی، 5 درصد ویتامین B6 و 36 درصد از نیازهای ویتامین K را فراهم می کند. زغال اخته نیز حاوی آهن، کلسیم، پتاسیم، منیزیم، فسفر، سدیم، منگنز، روی، مس، فولات، بتاکاروتن، فولات، کولین، ویتامین A و ویتامین E می باشد. علاوه بر آنتوسیانین، زغال اخته حاوی طیف متنوعی از ترکیبات فنلی مانند کوئرستین، کامپفرول، میریستین و اسید کلروجنیک است
در اینجا 10 تا از فواید زغال اخته که توسط پژوهش ها پشتیبانی می شوند آورده می شوند.

 

1. زغال اخته کم کالری، اما مواد مغذی بالایی دارد.

 

زغال اخته ها کوچک هستند در حدود 5 - 16 میلی متر قطر دارند
آنها در ابتدا سبز رنگ است و سپس به رنگ آبی بنفش تغییر پیدا می کنند و این نشانه رسیدن آنها است.
زغال اخته دو نوع شایع دارد
زغال اخته گونه Highbush شایع ترین رشد در ایالات متحده است.
زغال اخته Lowbush اغلب به عنوان زغال اخته "وحشی" نامیده می شود. آنها به طور معمول کوچکتر و غنی تر در برخی از آنتی اکسیدان ها هستند.
زغال اخته در میان انواع توت های متراکم و دارای مواد مغذی است. هر 1 فنجان ( 148 گرم ) در هر وعده از ذغال اخته حاوی:
فیبر: 4 گرم است.
ویتامینC 24 ٪ از RDA.
ویتامین K 36 ٪ از RDA.
منگنز: 25 ٪ از RDA.
همچنین حاوی مقدار کمی از مواد مغذی مختلف دیگری نیز می باشد.
همچنین در حدود 85٪ آب و حاوی 84 کالری با 15 گرم کربوهیدرات می باشد.
زغال اخته سرآمد غذاهای دارای آنتی اکسیدان است
آنتی اکسیدان ها مهم هستند و بدن ما از آسیب رادیکال های آزاد ( مولکول ناپایدار، عامل آسیب ساختار سلولی، پیری و بیماری هایی مانند سرطان ) محافظت می کند.

 

2. زغال اخته، حاوی بالاترین ظرفیت آنتی اکسیدانی است

 

ترکیبات اصلی آنتی اکسیدان در زغال اخته متعلق به یک خانواده بزرگ پلی فنول ها است که فلاونوئیدها نامیده می باشد.
یک گروه از فلاونوئیدها به طور خاص، آنتوسیانین می باشد که مسئول بسیاری از اثرات سودمندی بر سلامتی هستند.
نشان داده شده است که به طور مستقیم سطح آنتی اکسیدان ها را در داخل بدن افزایش می دهد.
در انتها: زغال اخته دارای بالاترین ظرفیت آنتی اکسیدانی نسبت به همه میوه ها و سبزیجات مصرفی می باشد به نظر می رسد فلاونوئیدها، ترکیبات آنتی اکسیدانی مهم باشند.

 

3. زغال اخته آسیب DNA را کاهش می دهد که ممکن است به حفاظت در برابر سالمندی و سرطان کمک کند

 

آسیب اکسیداتیو DNA بخشی از زندگی روزمره است.
گفته شده است که ده ها هزار بار در روز، در هر سلول در بدن رخ می دهد.
آسیب DNA، بخشی از دلایلی است که ما را به سمت پیری می برد و آن نیز نقش مهمی در توسعه بیماری هایی مانند سرطان بازی می کند.
از آنجا که زغال اخته آنتی اکسیدان بالایی دارند آنها می تواند به خنثی کردن برخی از رادیکال های آزاد که باعث آسیب به DNA می شود کمک کند.
در یک مطالعه 4 هفته ای روی 168 شرکت کنندگان که به آنها 1 لیتر (34 اونس ) از مخلوطی از زغال اخته و آب سیب، در هر روز داده شد.
در پایان مطالعه، آسیب اکسیداتیو DNA در اثر رادیکالهای آزاد 20٪ کاهش یافت.

 

4. زغال اخته از اکسید شدن کلسترول محاقظت می کند

 

آسیب اکسیداتیو به سلول ها و DNA ما محدود نمی شود.
این نیز هنگامی که لیپوپروتئین LDL (کلسترول بد) در گردش اکسید شود مشکل ساز است.
در واقع، اکسیداسیون LDL یک گام بسیار مهم در روند بیماری های قلبی است.
خوشبختانه ، آنتی اکسیدان ها در زغال اخته ارتباط شدیدی با کاهش سطح LDL اکسیده دارد.
مصرف روزانه 50 گرم زغال اخته اکسیداسیون LDL را 27٪ پس از یک دوره هشت هفته ای در افراد چاق کاهش می دهد.
مطالعه دیگری نشان داد که 75 گرم زغال اخته با یک وعده غذایی اصلی به طور قابل توجهی اکسیداسیون لیپوپروتئین LDL را کاهش می دهد.

 

5. زغال اخته ممکن است فشار خون را پایین بیاورد

 

به نظر می رسد زغال اخته دارای مزایای قابل توجهی برای افراد مبتلا به فشار خون بالا باشد
در یک مطالعه، در افراد چاق در معرض خطر بالا برای بیماری های قلبی اشاره دارد که پس از مصرف 50 گرم از ذغال اخته در طول روز، به مدت هشت هفته سبب کاهش 4 - 6 ٪ از فشار خون می شود.
با توجه به اینکه فشار خون بالا یکی از عوامل حملات قلبی و سکته مغزی است نتایج به طور بالقوه عظیم است.

 

6. زغال اخته ممکن است به جلوگیری از بیماری های قلبی کمک کند

 

خوردن زغال اخته ممکن است فشار خون و LDL اکسیده را کاهش دهد.
با این حال، این مهم است که درک کنید که اینها عوامل خطر هستند و بیماری واقعی نیستند.
چیزی که ما واقعاً می خواهیم بدانیم این است که آیا زغال اخته به جلوگیری از حملات قلبی، بزرگترین قاتل جهان کمک می کند
در یک مطالعه در سال 2013 بر روی 93600 پرستار، خوردن مقدار زیادی از آنتوسیانین ( آنتی اکسیدان اصلی در زغال اخته ) خطر حملات قلبی را 32 درصد کاهش داد.

 

7. زغال اخته می تواند حفظ عملکرد مغز و حافظه را بهبود بخشد

 

استرس اکسیداتیو می تواند روند پیری مغز را سرعت بخشد و اثرات منفی بر روی عملکرد مغز دارد.
با توجه به مطالعات حیوانی، آنتی اکسیدان ها در زغال اخته به تجمع در مناطق از مغز که برای هوش ضروری است تمایل دارند.
در یکی از این مطالعات، 9 شرکت کننده مسن با اختلال خفیف شناختی در هر روز آب زغال اخته را مصرف کردند. پس از 12 هفته، در چندین شاخص از عملکرد مغز بهبودی حاصل شد.
در شش سال مطالعه روی 16010شرکت کننده مسن یافتند که مصرف زغال اخته و توت فرنگی تا 2.5 سال با تاخیر در پیری شناختی مرتبط است.

 

8. آنتوسیانین در زغال اخته دارای اثرات ضد دیابتی است

 

زغال اخته زمانی نسبت به سایر میوه ها قند متوسط دارد.
یک فنجان حاوی 15 گرم که معادل یک سیب کوچک یا نارنجی بزرگ است.
تحقیقات نشان می دهد که آنتوسیانین در زغال اخته می تواند اثرات مفیدی بر روی حساسیت به انسولین و متابولیسم گلوکز داشته باشد. این اثرات ضد دیابتی که با آب زغال اخته و عصاره نشان داده شده است.
در یک مطالعه از 32 فرد چاق مبتلا به مقاومت به انسولین، اسموتی زغال اخته باعث پیشرفت های عمده ای در حساسیت به انسولین شد.
حساسیت به انسولین خطر سندرم متابولیک و دیابت نوع 2 را که در حال حاضر برخی از بزرگترین مشکلات سلامتی در جهان است را کاهش می دهد.

 

9. مواد درون زغال اخته به مبارزه با عفونتهای دستگاه ادراری کمک می کند

 

عفونت های دستگاه ادراری یک مشکل شایع در زنان می باشد.
به خوبی شناخته شده است که آب آلبالو می تواند به جلوگیری از این نوع عفونت کمک کند.
زغال اخته شامل بسیاری از مواد فعال همانند آب آلبالو است.
این مواد به جلوگیری از اتصال باکتری هایی مانند باکتری E. coli به دیوار مثانه کمک می کند.

 

10. زغال اخته ممکن است به کاهش آسیب های عضلانی پس از ورزش شدید کمک کند

 

ورزش شدید می تواند به درد عضلانی و خستگی منجر شود.
مکمل زغال اخته ممکن است آسیب هایی که در سطح مولکولی رخ می دهد را به حداقل رسانده و عملکرد عضلات را کاهش دهد.
در یک مطالعه کوچک روی 10 ورزشکار زن، نشان داد که زغال اخته سبب بهبود عضلات پس از تمرینات شدید پا می شود
روشن است که زغال اخته فوق العاده سالم و مغذی است.

منبع : foodregime.com

http://jadoykalamat.ir

 


مطالب مرتبط

رپورتاژ آگهی

دانلود نمونه سوالات تستی و تشریحی آیین نامه راهنمایی و رانندگی+جزوات سیستم همکاری در فروش سبزگستر

خرید فروشگاه مسبی

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی