یکشنبه 30 اردیبهشت 1403

عضویت ورود تالار آرشیو نقشه سایت خانه بذر تبلیغات آگهی تماس با ما

خوش آمدید

به جادوی کلمات ؛ سایت سرگرمی تفریحی خوش آمدید

از خانه بذر | بانک بذرهای کمیاب دیدن فرمائید

(کل 20 توسط 5 نفر)

شیرینی نوروزی گردویی مینیاتوری

این شیرینی نوروزی خوش طعم را در منزل تان درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
شیرینی نوروزی گردویی مینیاتوری
مواد لازم برای شیرینی نوروزی گردویی :

آرد ۲۲۵ گرم

کره ۱۸۵ گرم

شکر  ۱۱۰ گرم

زرده تخم مرغ یک عدد

وانیل شکری نصف ق چ

گردوی چرخ شده  ۵۰ گرم

بیکینگ پودر یک  قاشق غذا خوری

طرز تهیه شیرینی نوروزی گردویی :

کره نرم شده را با وانیل شکری و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم.  آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و گردوی چرخ شده را اضافه می کنیم. خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم. سپس فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی میندازیم و شیرینی ها را به فاصله ۴ سانتی متر کنار هم می چینیم.

مدت پخت مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه می باشد.

نکته : 

می توان از قیف خامه پاش و ماسوره استفاده کرد . اندازه شیرینی ها مینیاتوری و ریز هستند . این خمیر هرچه بماند و زمان استراحتش بیشتر باشد , رنگ خمیر و شیرینی ها تیره تر میشود .

منبع:
elife.ir
http://jadoykalamat.ir

مطالب مرتبط

نظرات ارسال شده

کد امنیتی رفرش

چطوری جون دل :)

هر موضوعی که میخواهید رو در این قسمت بنویس مانند : پروفایل , آشپزی و...

تمام حقوق مطالب سایت برای مجله جادوی کلمات محفوظ میباشد