چهارشنبه 26 اردیبهشت 1403

عضویت ورود تالار آرشیو نقشه سایت خانه بذر تبلیغات آگهی تماس با ما

خوش آمدید

به جادوی کلمات ؛ سایت سرگرمی تفریحی خوش آمدید

از خانه بذر | بانک بذرهای کمیاب دیدن فرمائید

(کل 1 توسط 0 نفر)

 


مواد لازم برای 2 نفر

  • 2 عدد بادمجان بزرگ
  • 5 ق س گردوی آسیاب شده
  • 1 ق چ سر پر گلپر
  • 2 ق س رب انار ملس
  • 4 ق س آب انار
  • 2 جبه سیر رنده شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل


طرز تهیه:

1. ابتدا بادمجان‌ها را روی حرارت ملایم بگذارید تا آهسته‌ آهسته کباب شود. بادمجان‌ها را مرتب برگردانید تا همه جای آنها کاملا کباب شود. وقتی تمام قسمت بادمجان‌ها کباب شد، آنها را داخل آب سرد قرار دهید، سپس آهسته‌آهسته با دست پوست شان را جدا کنید.

2. بادمجان‌های کبابی را داخل مخلوط‌کن یا ظرف غذا ساز بریزید. دستگاه را روشن کنید تا کاملا خرد و له شوند، سپس آن را داخل کاسه‌ای بریزید و کنار بگذارید.

3.  اگر گردوی شما کمی طعم دارد، آن را داخل یک تابه خالی به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت دهید. در یک‌کاسه مناسب بادمجان له‌شده را همراه با گردو بریزید و مخلوط‌کنید، سپس رب انار را همراه با آب انار اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند.

4.  حال باید گلپر، سیر رنده شده، نمک و فلفل را هم به مواد اضافه کرده و خوب باهم مخلوط‌کنید. ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد کاملا طعم دار شود.

5.  بعد از زمان ذکرشده کاسه را از یخچال درآورید و آن را همراه با برنج یا نان سرو کنید.

یه جوردیگه

گیلانی‌ها این غذا را با برنج سرد هم سرو می‌کنند.

مطالب مرتبط

نظرات ارسال شده

کد امنیتی رفرش

چطوری جون دل :)

هر موضوعی که میخواهید رو در این قسمت بنویس مانند : پروفایل , آشپزی و...

تمام حقوق مطالب سایت برای مجله جادوی کلمات محفوظ میباشد