دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

عضویت ورود تالار آرشیو نقشه سایت خانه بذر تبلیغات آگهی تماس با ما
فصل دوم برنامه محفل ماه مبارک رمضان 1403
« تمام کلیپ برنامه محفل 1403

پاستا، ماهی تن و سالاد فلفل کبابی

پاستا، ماهی تن و سالاد فلفل کبابی

پاستا، ماهی تن و سالاد فلفل کبابی

مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه             برای ۴ نفر
مدت زمان پخت:  ۳۰ دقیقه                سطح: آسان
کاهش وزن، کلسترول کم، چربی کم، فیبر بالا
توضیحات:
راز این سالاد-پاستای خوشمزه، سس غلیظ و کم چرب روی آن است که از فلفل های کبابی تشکیل شده است. اگر مرغ پخته شده هم در دسترس شما باشد، می توانید آن را جایگزین ماهی تن بکنید.

+ در ادامه با ما باشید »»»

غذا نذری های ماه محرم (1)

در یک قرارداد نانوشته غذاهای ایرانی به چند گروه طبقه‌بندی شده‌اند: غذاهای جشن و عروسی، رستورانی، خانگی و غذاهایی که در مراسم عزاداری پخته می‌شوند. چلوخورش قیمه، قرمه سبزی و ... پای ثابت مجالس عزاداری و نذری های محرم هستند.
 

 

برترین ها و جادوی کلمات: در یک قرارداد نانوشته غذاهای ایرانی به چند گروه طبقه‌بندی شده‌اند: غذاهای جشن و عروسی که شیرین‌پلو، خورش فسنجان و باقلاپلو با گوشت را از این دسته می‌توان نام برد. غذاهای رستورانی مانند چلوکباب کوبیده و برگ، زرشک‌پلو با مرغ، قورمه‌سبزی، غذاهای خانگی مثل لوبیاپلو، دلمه، کوفته و کشک و بادمجان که اگر رستورانی هم آنها را سرو کند، برچسب غذاهای خانگی از روی آنها برداشته  نمی‌شود. گروه بعدی خوراک‌هایی هستند که در مراسم عزاداری پخته و خورده می‌شوند. چلوخورش قیمه، عدس‌پلو و شله‌زرد و ... علاوه بر آنکه در گروه غذاهای خانگی و رستورانی جای دارند، پای ثابت مجالس عزاداری و پذیرایی از زائران و سوگواران هستند.
غذاهای نذری محرم (1)
+ در ادامه با ما باشید »»»

7نکته‌ی جوجه کبابی

7نکته‌ی جوجه کبابی

 


جوجه‌کباب یک غذای بین‌المللی است، نه ایرانی. به طوری که مردم هر کشور با خواباندن مرغ در مایه‌ای مخصوص و کباب کردن تکه‌های آن روی آتش، جوجه‌کباب مخصوص خود را تهیه می‌کنند.

جوجه کباب

 

جوجه‌کباب یک غذای بین‌المللی است، نه ایرانی. به طوری که مردم هر کشور با خواباندن مرغ در مایه‌ای مخصوص و کباب کردن تکه‌های آن روی آتش، جوجه‌کباب مخصوص خود را تهیه می‌کنند. اما نکته اینجاست که چه مایه‌ای. مثلاً هندی‌ها به تکه‌های مرغشان ادویه تندوری می‌زنند و آن‌ها را در تنور کباب می‌کنند به طوری که پس از پخت، جوجه‌کبابشان رنگی کاملاً قرمز پیدا می‌کند...

+ در ادامه با ما باشید »»»

طرز تهیه خوراک مرغ و تمرهندی

طرز تهیه خوراک مرغ و تمرهندی

تمرهندی را در 250 میلی لیتر آب جوش خیس کنید، سپس در صافی بریزید و با فشار پشت قاشق، هسته و پوسته را جدا کنید و عصاره آن را از صافی رد کنید

خوراک مرغ و تمرهندی

مواد لازم:

· تمرهندی- 150 گرم

· سینه مرغ (نواری خردشده)- 450 گرم

· نمک و فلفل قرمز (پودرشده)- به مقدار لازم

· روغن مایع- به مقدار لازم

· پیاز (نگینی خرد شده)- 1 عدد

· سیر (کوبیده شده)- 1 حبه

· رب گوجه فرنگی- 2/1 قاشق سوپ خوری

· سیب زمینی (نگینی و سرخ شده)- 1 عدد

+ در ادامه با ما باشید »»»

طرز تهیه کباب چوبی با سس ترش

کباب چوبی با سس ترش

گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، جعفری، رب گوجه فرنگی، ادویه کاری، نمک و فلفل قرمز را در ظرفی مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند. مایع آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد

+ در ادامه با ما باشید »»»

خانه داری، لذت بخش است

خانه داری، لذت بخش است

قسمت مهمی از هر روز، معمولا در آشپزخانه به تهیه و برنامه‌ریزی برای تعیین نوع غذا می‌گذرد.

 

 خانه داری، لذت بخش است

برای اینکه در هنگام آشپزی سر درگم نشوید به این نکات توجه کنید:

1- ابتدا نگاهی کلی به کابینت‌ها و جایی که موادغذایی را نگه‌ می‌دارید، بیندازید. از موادی که باید تهیه شود یک فهرست تهیه کنید و با یک‌بار رفتن به فروشگاه همه آنچه را  می‌خواهید تهیه کنید.

+ در ادامه با ما باشید »»»

طرز تهیه اسنک سبزیجات

طرز تهیه اسنک سبزیجات

پیاز را در تابه ای حاوی روغن داغ، تفت دهید تا آب آن کاملاً کشیده شود. سپس سبزی و موسیر را به آن افزوده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید

+ در ادامه با ما باشید »»»

روش عالی سرخ کردن غذا برای جلوگیری از چاقی

روش عالی سرخ کردن غذا برای جلوگیری از چاقی

بهتر است، برای سرخ کردن از تابه های دوطرفه که حداقل روغن را جذب می کند استفاده شود یا این که ته سینی فر را چرب کنیم و از آن برای سرخ کردن استفاده کنیم.

 

روش عالی سرخ کردن غذا برای جلوگیری از چاقی

از آن جایی که دو سوم افراد جامعه به چاقی دچار هستند، سرخ کردن غذا باعث می‌شود این چاقی تشدید شده و غذاها از سمت سالم بودن به سمت ناسالم بودن برود.

در ادامه با 5 روش عالی غذاهای تان را سالم تر سرخ کنید..

طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ

آلبالو پلو با مرغ

معمولا هنگام پخت آلبالو پلو، زمانی که شربت قوام آمده آلبالو را به پلو اضافه می کنند، دانه های برنج به یکدیگر می چسبند.

+ در ادامه با ما باشید »»»

معجون پرتقال و آناناس

معجون پرتقال و آناناس

نوشیدنی پرتقال و آناناس و عسل را داخل دستگاه مخلوط کن ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید، سپس پرتقال، آناناس و وانیل را به آن بیفزایید و هم بزنید. نوشیدنی را در لیوان مورد نظر ریخته و سرو کنید.

معجون پرتقال و آناناس

مواد لازم :

· نوشیدنی پرتقال و آناناس سن ایچ- 250 میلی لیتر

· عسل- 1 قاشق سوپ خوری

· پرتقال (حلقه ای خرد شده) 2 حلقه

· کمپوت آناناس- 2 حلقه

· وانیل شکری- 4/1 قاشق چای خوری

+ در ادامه با ما باشید »»»

من از پخت و پز می ترسم!

من از پخت و پز می ترسم!

بسیاری از ما از برخی غذاها و میان وعده ها دوری می کنیم اما هستند افرادی که حتی دیدن عکس یک نوع غذا می تواند در آن ها حمله ترس ایجاد کند.

 

این بیماری برای خانم های خانه دار خطرناک است

من از پخت و پز می ترسم!

  لحظه نما:بسیاری از ما از برخی غذاها و میان وعده ها دوری می کنیم اما هستند افرادی که حتی دیدن عکس یک نوع غذا می تواند در آن ها حمله ترس ایجاد کند. سختی کار برای این افراد آن است که ترس در آن ها در سطح ناخودآگاه است بنابراین غلبه بر آن مشکل تر به نظر می رسد.


+ در ادامه با ما باشید »»»

چطوری جون دل :)

هر موضوعی که میخواهید رو در این قسمت بنویس مانند : پروفایل , آشپزی و...

تمام حقوق مطالب سایت برای مجله جادوی کلمات محفوظ میباشد