دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

عضویت ورود تالار آرشیو نقشه سایت خانه بذر تبلیغات آگهی تماس با ما
فصل دوم برنامه محفل ماه مبارک رمضان 1403
« تمام کلیپ برنامه محفل 1403

طرز تهیه دسر تیرامیسو

طرز تهیه دسر تیرامیسو

تیرامیسو,دسر فرنگی,دسر کیک

 

یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیایی است
مواد لازم:
نان لطیفه (لیدی فینگر) : ۲۵ تا ۳۵ عدد
پنیر خامه ای بی نمک (ماسکارپونه) : ۴۰۰ گرم
پودر قند : ۶ قاشق سوپخوری
خامه شیرین شده : ۳۰۰ گرم
محلول قهوه : ۱ پیمانه
وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ : ۴ عدد
شکلات رنده شده : ۵۰ گرم
بادام پرک تست شده : به میزان لازم برای تزیین


طرز تهیه:
ابتدا زرده های تخم مرغ را با پودر قند و وانیل را مخلوط کنید و به کمک همزن برقی با روش حرارت غیرمستقیم ۱۵ دقیقه بزنید تا کاملاً لیمویی و کشدار شود.
محلول قهوه را که شامل یک پیمانه آب جوش و ۳ قاشق سوپخوری نسکافه است به این ترتیب آماده کنید که آب جوش را با نسکافه مخلوط کنید و اجازه دهید محلول سرد شود.
خامه شیرین شده را نیز با همزن جداگانه بزنید تا کاملاً فرم بگیرد و سفت شود
پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا یکدست و صاف شود. سپس مخلوط زرده تخم مرغ، پودر قند و وانیل را بیفزایید و در آخر ، خامه فرم گرفته را نیز بریزید.
یک ظرف مناسب انتخاب کنید و کف ظرف را با نان های لطیفه که آغشته به محلول قهوه است بپوشانید. نان های لطیفه را به این ترتیب آماده کنید که آنها را از یک طرف با محلول قهوه مرطوب نمایید.
دور تا دور ظرف را هم مقداری شکلات رنده شده بریزید و سپس از مایه فوق که آماده کرده اید مقداری روی نان ها بریزید و دوباره روی مایه پنیر را با نان لطیفه آغشته به محلول قهوه بچینید و مقداری شکلات رنده شده دور تا دور ظرف بریزید. این عمل را دوباره تکرار کنید تا مواد پنیری تمام شود.
در آخر، روی تیرامیسو مقداری شکلات رنده شده و بادام پرک و تست شده بریزید.
لازم است این دسر، حتماً یک شب در یخچال بماند تا کاملاً سفت شود.
تیرامیسو انواع گوناگونی دارد و بعضی از تیرامیسوها بدون تخم مرغ تهیه می شوند. همچنین در برخی هم از زرده استفاده می شود هم از سفیده تخم مرغ و برخی فقط با سفیده تهیه می شود.
در برخی موارد به جای نان لطیفه، از بیسکویت لیدی فینگر استفاده می شود. در تهیه این دسر، در ایران بیسکویت لیدی فینگر به نام نان لطیفه معروف است.

طرز تهیه کباب بختیاری

طرز تهیه کباب بختیاری

موادلازم:
فیله گوساله یا گوسفند =150 گرم
سینه مرغ بدون استخوان =150 گرم
پیاز =1عدد متوسط
فلفل دلمه ای سبز =1عدد کوچک
آبلیموی تازه =1قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده = 1قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن مایع=2قاشق
کره آب شده یا کره نرم شده = 1قالب 25 گرمی
نمک و فلفل سیاه = به مقدار لازم
طرزتهیه:
برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید: آب یک عدد پیاز ، 2قاشق سوپخوری سس سویا ، 1 یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب ،2قاشق سوپخوری روغن روغن زیتون یا مایع را 12 تا 24 ساعت به گوشت اضافه کنیم(نمک نمیخواهد).
گوشت سینه مرغ را با زعفران هم میزنیم یعد آب پیاز ، 2قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل اضافه میکنیم و 12 تا 24 ساعت میگذاریم تا مزه دار شود.
** 4-5 ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت پیاز و فلفل دلمه ای را خلال میکنیم و داخل مواد قبلی میریزیم .
** آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه میکنیم ، نمک را هم به گوشت قرمز اضافه میکنیم .
در سیخ یک در میان یک عدد فیله گوشت قرمز یک عدد فیله مرغ میزنیم و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده ایم میپزیم.
*** گوجه و جعفری و پیاز برای تزئین ( پیاز را به صورت حلقوی برش میدهیم و خیس میکنیم و داخل جعفری خرد شده میمالیم و آنرا برای تزئین کنار کباب میگذاریم.)

طرز تهیه قلیه بادمجان - گیلانی

طرز تهیه قلیه بادمجان

 


مناسب برای : مهمانی خانوادگی

محلی : گیلان
آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 30 دقیقه

در ادامه با ما همراه شوید »»»

طرز تهیه اسموتی خنک و دلچسب با کیوی و لیمو

طرز تهیه اسموتی خنک و دلچسب با کیوی و لیمو

 

به ترکیب میوه ها با پوره یخ، اسموتی می گویند. انواع مختلف اسموتی داریم که با میوه های مختلفی ساخته می شود.

smooti

در ادامه با ما همراه شوید »»»»

فیلم آموزش طرز تهیه بستنی نسکافه ای

فیلم آموزش طرز تهیه بستنی نسکافه ای

مواد مورد نیاز:
نسکافه ۸ گرم
شیر ۸۰ میلی لیتر
زرده تخم مرغ ۴ عدد
پودر شکر ۵۰ گرم
وانیل ۱/۸ قاشق مربا خوری
خامه شیرین شده ۳۰۰ گرم

icecream

در ادامه با ما همراه شوید »»»»

آموزش طرز تهیه جوجه چینى

آموزش طرز تهیه جوجه چینى

 

 

تارک:فیله هاى مرغ را در یک کیسه پلاسیک با این مواد ترکیب کرده و براى حداقل دوساعت در یخچال قرار دهید.

 

 

بریونی:

  •    موردمصرف : غذای اصلی
  •    مناسب برای : مهمانی دوستانه
  •    سختی :  ساده
  •    مناسب فصل : همه فصول
  •    آماده سازی :۴۵ دقیقه
  •    پخت : ۲۰ دقیقه

 

طرز تهیه جوجه چینى

 

در ادامه با ما همراه شوید ....

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

نکاتی مهم پیرامون مصرف مرغ

نکاتی مهم پیرامون مصرف مرغ

19 نکاتی مهم پیرامون مصرف مرغ

مرغ یکی از خوراکی های محبوب در سرتاسر جهان است. در کشور ما ایران نیز طرفداران بسیاری دارد. این خوراکی به شیوه های مختلفی پخته می شود ، از کباب و سوخاری گرفته تا مرغ آبپز. در این مطلب نکاتی مهم پیرامون مصرف مرغ را برایتان شرح خواهیم داد.

چطوری جون دل :)

هر موضوعی که میخواهید رو در این قسمت بنویس مانند : پروفایل , آشپزی و...

تمام حقوق مطالب سایت برای مجله جادوی کلمات محفوظ میباشد